zaterdag 11 januari 2014

Essence: Superheroes Limited Edition nagellaken

er ligt weer een nieuwe Limited Edition van Essence in de schappen van Kruidvat en Trekpleister. er zitten zes verschillende kleuren nagellaken in de collectie en helaas hebben we er 1 niet kunnen bemachtigen. maar wij willen de anderen 5 wel aan je laten zien? alle lakjes hebben namelijk iets speciaals. ben je benieuwd? kijk snel mee ! :)






deze collectie bestaat dus uit 6 nagellaken. helaas was LIke Liquid Gold uitverkocht in de Kruidvat bij ons in de buurt. maar we willen wel graag de anderen 5 laten zien.



er is bij elk lakje iets aan de hand om het zo maar te noemen. ze hebben namelijk allemaal iets aparts. 















01: Fantastic Girl
Dit is een licht paars kleurtje met een donkere tint erin. Als je deze opdoet zie je verder niks speciaals maar daarna wel, omdat als je nagels warm zouden worden onder warm water zou de nagellak een andere kleur krijgen namelijk lichtroze. Helaas heb ik dit zelf niet kunnen proberen omdat bij ons het water was afgesloten, maar heb wel een foto kunnen vinden van een andere blog:









Hot Thermo Effect Cold: Er zijn nog niet veel bekende merken met dit soort nagellak en is dus vrij speciaal. De 'betekenis' van het Hot Thermo Effect Cold effect is dat als je deze opgedroogde nagellak onder de warme kraan houd zou de nagellak van kleur moeten veranderen.











 
 
















02: The Incredible
dit is een turquoise nagellak kleur met blauwe en zilveren shimmers en fijne glitters. het enige nadeel is dat je door de shimmers het Sand Effect niet goed ziet.  en dat vind ik jammer. het lakje dekt goed in twee lagen.

Sand Effect: ook Essence komt met Sand Effect nagellakjes. OPI kwam met de Liquid Sand nagellakjes en ook China Glaze kwam met de texture. ook Essence gaat met deze trend mee. Sand Effect nagellaken zijn nagellakjes die een textuur hebben het droogt op en het voelt aan als zand je hebt het van verschillende merken en kleuren.  





















03: Power Girl
dit fantastische duochrome lakje sprak me meteen aan. in dit nagellakje zie twee verschillende kleuren namelijk paars en blauw. en dat is wat ik er zo mooi aan vind. er zitten ook blauwe kleine shimmers in. echt een super leuke en mooie budget duochrome nagellak! hij kan af en toe wel wat streperig lakken maar dat is normaal bij duochrome nagellaken. deze nagellak dekt prima in twee lagen.




Oil Slick Effect: het licht maar net hoe het ligt er op valt en je nagellak ziet er meteen anders uit. de ene keer is ie paar en andere keer blauw. 



















04: Super, Man !



Deze lak bestaat uit alleen maar holografische glitters. Het is een rotwerk om de nagellak te verwijderen maar dat is het zeker waard ! Ik vind deze nagellak geschikt voor een feestje of een leuk ander evenement. Als je deze nagellak in het licht houd zie je rode, blauwe en gele glitters ertussen zitten die heel mooi reflecteren. Deze lak dekt al vrij goed na 1 laag, maar voor het extra glitter effect kun je 2 lagen aanbrengen. 




Holo Effect: Deze holografische glitters zijn vrij groffe glitters en groot. Deze holografische glitters vallen vaak wel op en is bij meerdere merken verkrijgbaar, bijna bij elk merk wel. 






























06: Galaxy Flakes
Deze lak bestaat uit paarse glitters en is niet dekkend genoeg om er geen andere lak onder te doen. Ik heb hieronder de paarse lak van de superheroes collectie. De lak smeert goed uit en de glitters zijn makkelijk versprijdbaar over je nagels.




Flake Effect: Deze glitters zijn ook vrij grof zoals bij het holo effect. De glitters zie je vaak in veel verschillende kleuren en deze zijn ook bij meerdere merken verkrijgbaar. Helaas zijn deze glitters niet dekkend genoeg om heel je nagel mee te bedekken.




wij zijn allebei heel erg te spreken over deze Limited Edition qua nagellak. we vinden het echt tof dat elk nagellakje iets aparts heeft. je ziet wel het verschil tussen onze nagels. de bovenste twee foto's zijn Nienke's nagels. en de onderste drie zijn Gitte's nagels. de nagellakjes kostten €1,99 per stuk en er zit 8 ml in per flesje, ze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister. deze Limited Edition ligt al in de winkels. dus neem zeker een kijkje.



wat vind jij van deze Limited Edition? heb je een favoriet, zo ja welke?
laat hier beneden een reactie achter!





Liefs, Nienke & Gitte