vrijdag 20 december 2013

China Glaze: All A Flutter & Party Fowl & Flock Together

deze drie lakjes zijn van de On The Horizon collectie van China Glaze. kijk snel mee !








dit lakje die je hier boven ziet is  All A Flutter deze lak heeft verschillende kleurtjes. Blauw, wit, en oranje. deze lak bestaat alleen maar uit staafjes ( kleine hagelslagjes ) deze staafjes worden ook wel flitter glitters genoemd. op de eerste foto zie je een dunner laagje. dan is de nagellak niet helemaal dekkend en zo kun je er nog een andere kleur onder dragen. op de tweede foto hierboven is het lakje helemaal dekkend en hoef je geen andere kleur eronder te dragen. ideaal dus !























dit lakje heet Party Fowl en bestaat uit blauwe, zwarte en oranje staafjes. ook voor deze nagellak geld dat de linker foto niet dekkend is en dat je er dus een andere kleur onder kunt dragen. en voor de tweede foto hetzelfde dus ook dat het lakje helemaal dekt en dat je er geen kleur onder hoeft te dragen.




















dit is Flock Together en heeft zwarte, groene en blauwe staafjes. ook geldt voor deze lak dat je hem met of zonder basis kleur kan dragen.

de On The Horizon collectie bestaat nog uit drie andere nagellakken. ik heb deze op www.boozyshop.nl gekocht voor €5,56. normaal kostte deze €7,95 maar ik heb deze in de korting gekocht. een ander alternatief zijn de Sally Hansen Fuzzy Coats. hier heb ik al een
artikel  over geschreven.



* de foto's zijn wel een beetje donker, sorry hiervoor.



wat vind jij van deze collectie?
laat hier beneden je reactie achter!

Liefs, Nienke