donderdag 18 juli 2013

Sephora: express nail polish remover

Heb jij ook zo'n hekel om je nagellak eraf te halen? Al dat gedoe met watjes en nagellak remover. Tot dat ik deze nagellak remover van de Sephora kocht. Het is gemakkelijk, snel en zuinig. 


 

Van binnen heb je soort spons/schuim materiaal waar nagellak remover in zit " opgezogen ". In het midden zit een gat waar je vinger in doet en dan wacht je 10 seconden en daarna draai je het potje en je vinger die nog in het gat zit voor zo'n 20 seconden. En klaar je nagels zijn nagellak en vet vrij. 

Er zit 75 ml in het potje en het is 6 maanden houdbaar. Je hoeft na deze 6 maande het product niet weg te gooien je kunt het gewoon hervullen. Haal het sponsje uit het potje, spoel hem uit met water, spoel daarna het potje uit  en stop hem weer terug doe er daarna een nagellak remover naar keuze in tot dat he voelt met je vinger dat hij vochtig genoeg is.



In de nagellak remover die er al in zit als je het potje koopt is acetonvrij. Het kost €9,30 en is verkrijgbaar bij de Sephora. Helaas is de Sephora uit Nederland, KLIK HIER om te kijken waar de Sephora wel zit. Andere merken zoals Hema en Kruidvat hebben ook deze nagellak remover. 

Heb jij dit product van de Sephora of doe je het toch maar gewoon met watjes? 

Liefs, Nienke